Begagnade sadlar

Det här är en fristående begagnatmarknad för Childéric-sadlar och tillbehör. Ellen & Co bistår med viss information avseende vilken typ av häst och ryttare sadeln ursprungligen är tillverkad för, men utöver det ansvarar säljarna helt och hållet för innehållet i annonsen och för produkten.Ingen garanti från Ellen & Co utgår.

Om du har frågor om begagnade sadlar, skicka ett mail. För att vi ska kunna hjälpa dig måste du ha sadelnumret tillgängligt. Detta hittar du på kåpans insida, i andra raden av siffror. En demovideo med förklaring finns här. Om du ändå vill prata med mig på telefon svarar jag på begagnatfrågor i mån av tid vardagar mellan klockan 9-10.

Vill du annonsera?

Maila bilder och annonstext till office följt av @sadelellen.se . Annonsen kostar 300 SEK och ligger inne tills sadeln är såld, men maximalt i tre månader. Läs här för mer information.

ANNONS 1
Till toppen

DIAP 18″ 2014

En DIAP 18″ 2014 säljes. Sadeln är använd ca 1 år. ID-nummer 1450. Pris 28.000 kr. Sadeln finns i Umeå.

Ring eller maila Åse 072-5672943, ase.ring01@gmail.com

 

EXEMPELANNONS
Till toppen

Sadelns modell och storlek

Så här kommer annonsen att se ut. Annonsmaterialet du skickar bör förutom en beskrivning av sadeln innehålla ditt namn, ryttarens längd, hästens mankhöjd, telefonnummer, mailadress, begärt pris, län/landskap där sadeln finns och upp till fem bilder som visar sadeln från olika håll (se nedan). Sadelnumret behövs dessutom för att vi ska kunna identifiera sadeln. Skicka materialet till office (följt av @sadelellen.se). Under din text lägger vi till några korta fakta om vilken typ av häst sadeln ursprungligen är gjord för. Annonsen kostar 300 SEK och ligger inne tills sadeln är såld, men maximalt i tre månader. Hör därför gärna av dig om sadeln säljs innan de tre månaderna löper ut, så att du slipper bli nerringd av intresserade köpare.

Gunilla och Farsaell visar vilka fem bildvinklar som är att rekommendera. Gunilla är 162 cm lång och Farsaell 132 cm i mankhöjd. Sadeln är en DI från 2006. Den sista bilden visar hur du utläser sadelnumret som sitter på kåpans undersida, i det här fallet visas en DFI. Gunillas sadel är inte till salu!

1. En ridbild eller då du sitter på hästen i halt för att visa hur sadeln ligger och hur ryttaren sitter.
2. Sadeln på hästen utan ryttare.
3. Sadeln från sidan.
4. Sadeln ovanifrån.
5. Sadeln underifrån.