Priser och tillbehör

Här kan du se priser och tillbehör för det som vi säljer mest av. Om det är något specifikt du söker som inte finns med på listan, skicka ett mail till handlagrejer följt av @sadelellen.se. Alla priser som anges är i SEK och inkl moms. Är du näringsidkare lyfter du full moms på dessa priser.

I tygpåsen du fick med din nya sadel, finns din sadels överlevnads-kit: Childérics egen fantastiska och naturliga tvål, samt olja. Fyll på dina förråd innan de tar slut.  Maila handlagrejer följt av @sadelellen.se och beställ. Oljan kostar 220 SEK och sadeltvålen 250 SEK. Vi skickar faktura.

Vad kostar en sadel?

Frågan både kan och inte kan besvaras, eftersom allt beror på vad du väljer. Allt från sadelmodell till tillbehör i minsta detalj har en prislapp och när vi möts för sadelinprovning hjälper jag dig att bygga på den sadelmodell du väljer, så att den ska passa och hjälpa dig och din häst på bästa sätt. Ibland måste man välja och jag kan givetvis hjälpa till att prioritera. Men alla sadlar har ett pris i sitt grundutförande. Sen kan man plussa på detaljer. Mitt arbetsförfarande beskrivs på bästa sätt med två exempel (priserna är inte uppdaterade enligt den nya prislista utan får tillsvidare bara visa på vilka möjligheter man har att anpassa sin sadel och ange storleksordning för vad detta kostar.)

Vår prislista

Snart kommer ny information om våra priser!